Το My-Diet


Το
My-Diet είναι 100% ένα Δωρεάν πρόγραμμα Διατροφής, δείτε Πως Λειτουργεί.

Tο οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως:
- πρόγραμμα διατροφής
- ημερολόγιο καταγραφής της διατροφής σας.

Γραφτείτε σήμερα και ξεκινήστε .....


διαμόρφωσε την δίαιτα που σου ταιριάζει,
σύμφωνα με τις προσωπικές διατροφικές
σου ανάγκες και προτιμήσεις!
 Αρχική 

Πως Λειτουργεί ;


Δοκιμάστε το My-Diet – ξεκινήστε είναι δωρεάν

Το My-Diet είναι πρόγραμμα που μπορεί να σας βοηθήσει στην αξιολόγηση των ημερήσιων προσλαμβανομένων θερμίδων σας. Ακόμη μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε ευκολότερα το βάρος που επιθυμείτε.

Σας παρέχει ένα έτοιμο πρόγραμμα διατροφής, το οποίο μπορείτε να επεξεργαστείτε - να διαγράψετε τα γεύματα και στην συνέχεια να το χρησιμοποιήσετε ως διατροφικό ημερολόγιο.

Παρακάτω μπορείτε να ενημερωθείτε περισσότερο για την λειτουργία του My-Diet


Αρχικά πατώντας στο κουμπί νέου μέλους σας ανοίγει η αρχική φόρμα εγγραφή νέου μέλους την οποία την συμπληρώνεται όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. !!! Πρέπει να δώστε οπωσδήποτε ένα ενεργό e-mail ,ώστε να μπορούν να σας αποσταλούν ο κωδικός πρόσβασης σας .
περισσότερα
Καλό θα ήταν να συμπληρώσετε τα ερωτηματολόγια του My-Diet. Ακόμη μπορείτε να αλλάξετε κάποιες από τις απαντήσεις σας που έχουν μεταβληθεί.
περισσότερα
Για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα σας θα πρέπει να συμπληρώστε την φόρμα «διατροφικές απαιτήσεις», όπου θα συμπληρώσετε το βάρος σας και θα επιλέξετε τον βαθμό της ημερήσιας ...
περισσότερα
Δείτε πως το περιβάλλον του προγράμματος My-Diet, πως μπορείτε να αλλάξετε ποσότητες στα τρόφιμα και στα γεύματα. Να προσθέσετε και να αφαιρέσετε τρόφιμα ή συνταγές στην διατροφή σας.
περισσότερα
active³ 4.9 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης