![](skn/spacer.gif) |
![](skn/logo.jpg) |
|
![](skn/spacer.gif) |
![](skn/spacer.gif) |
|
![](skn/spacer.gif) |
![](skn/spacer.gif) |
![](skn/spacer.gif) |
![](skn/spacer.gif) |
|
![](skn/spacer.gif) |
|
![](skn/spacer.gif) |
|
![](skn/spacer.gif) |
![](skn/spacer.gif) |
![](skn/spacer.gif) |
![](skn/spacer.gif) |
![](skn/spacer.gif) |
Πατάτες στο φούρνο με τυρί
Ανά μερίδα |
|
|
|
Θερμίδες : |
272,43 |
![](img/suntages/20_6_2010_Patates_sto_fourno_me_turi/πατάτεςτυρί_200_150.gif)
|
|
Λίπη : |
7,25gr |
Πρωτεΐνες : |
10,11gr |
Υδατάνθρακες : |
42,66gr |
|
|
|
|
|
|
Υλικά για 3 μερίδα: |
|
![](img/suntages/20_6_2010_Patates_sto_fourno_me_turi/υλικάπατάτεςτυρί_200_150.gif)
|
|
-Λίγο Πιπέρι -Λίγο Αλάτι -Λίγο Ρίγανη -10γρ Ελαιόλαδο -35γρ Τυρί Parmesan -190γρ Κρεμμύδι -500γρ Τομάτα -500γρ Πατάτες
|
|
|
|
Οδηγίες:
1. |
Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε σε λεπτές φέτες τις πατάτες, τις ντομάτες και τα κρεμμύδια.
![Πατάτες στο φούρνο διαδικασία 1 Πατάτες στο φούρνο διαδικασία 1](img/suntages/20_6_2010_Patates_sto_fourno_me_turi/IMG_0121.jpg)
|
|
|
|
|
2. |
Σε ένα πυρέξ βάζουμε λαδόκολλα και πάνω σε αυτήν τοποθετούμε σε πλάγια θέση με σειρά πατάτα, ντομάτα και κρεμμύδι. Πάνω σε αυτά ρίχνουμε τα καρυκεύματα, το τριμμένο τυρί , το ελαιόλαδο και το κρασί. Σε προθερμαίνω φούρνο στους 200 0C τα ψήνουμε.
![Πατάτες στο φούρνο διαδικασία 2 Πατάτες στο φούρνο διαδικασία 2](img/suntages/20_6_2010_Patates_sto_fourno_me_turi/IMG_0123.jpg)
|
|
|
|
Δείτε επίσης:
Μακαρόνια με κιμά και τυρί γραβιέρα |
![](skn/spacer.gif) |
![](skn/spacer.gif) |
![](skn/spacer.gif) |
Ανά μερίδα: Θερμίδες = 462,15; Λίπη = 19,76γρ; Πρωτεΐνες = 19,95γρ; Υδατάνθρακες = 52,42γρ.
Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους. |
![](skn/spacer.gif) |
|
| ![](res/ac3/img/spacer.gif) |
Γίγαντες |
![](skn/spacer.gif) |
![](skn/spacer.gif) |
![](skn/spacer.gif) |
Ανά μερίδα: Θερμίδες = 318,78; Λίπη = 8,45γρ; Πρωτεΐνες = 15,13γρ; Υδατάνθρακες = 46,53γρ.
Ρίχνουμε τα φασόλια στην κατσαρόλα, προσθέτουμε νερό, τα τοποθετούμε στην εστία και |
![](skn/spacer.gif) |
|
| ![](res/ac3/img/spacer.gif) |
Φασόλια Σούπα |
![](skn/spacer.gif) |
![](skn/spacer.gif) |
![](skn/spacer.gif) |
Ανά μερίδα: Θερμίδες = 219,25; Λίπη = 5,83γρ; Πρωτεΐνες = 10,39γρ; Υδατάνθρακες = 31,98γρ.
Βάζουμε τα φασόλια στη χύτρα ταχύτητας και τα βράζουμε με ανοιχτό καπάκι για 5-10min και πετάμε το νερό. |
![](skn/spacer.gif) |
|
| ![](res/ac3/img/spacer.gif) |
Φακές με ζυμαρικά |
![](skn/spacer.gif) |
![](skn/spacer.gif) |
![](skn/spacer.gif) |
Ανά μερίδα: Θερμίδες = 357,84; Λίπη = 6,13γρ; Πρωτεΐνες = 16,77γρ; Υδατάνθρακες = 60,12γρ.
Την ζυγισμένη φακή την διαλέγουμε και απομακρύνουμε τυχόν πετρούλες ή άλλα ξένα αντικείμενα. |
![](skn/spacer.gif) |
|
|
|
![](skn/spacer.gif) |
|
![](skn/spacer.gif) |
|
![](skn/spacer.gif) |
|
![](skn/spacer.gif) |
|
![](skn/spacer.gif) |
|
![](skn/spacer.gif) |